Nieuwe ouders

Als (nieuwe) ouder bent u van harte welkom op onze school.
Ouders van kinderen die vier jaar worden, worden door de gemeente uitgenodigd om een school te kiezen voor hun kind. Als u de school een keertje wil bekijken kan dat altijd. Maak daarvoor een afspraak bij onze directeur, Krista Heijnen of bij onze kwaliteitsteamleden Veronic Bouten en Nina van Enckevort. 

Omdat veel kinderen uit Hegelsom komen en het peuterprogramma of de opvang bezoeken is er geen extra aanmeldmoment waarin u de school kunt bezichtigen. Geldt dat voor u niet en mocht u een keertje kennis willen komen maken met onze school maak dan een afspraak met de directeur van de school. Zij zal een afspraak met u plannen en uitgebreid informatie geven over de school en haar samenwerkende partners. 

De inschrijving van de leerlingen voor het nieuwe schooljaar start vanaf 25 januari. We vragen u om uw kind op een zo kort mogelijke termijn in te schrijven i.v.m. het plannen van de organisatie van het nieuwe schooljaar.

Is uw kind een zij-instromer (tussentijdse aanmelding) , wilt u specifieke informatie over de school of vindt u het gewoon prettig om kennis te maken met de directie, dan kunt u een afspraak maken met directeur Krista Heijnen.