Veel gestelde vragen

Mijn Kind is ziek, hoe moet ik handelen?
U kunt uw kind telefonisch afmelden op school. Blijft uw kind ook over of maakt het gebruik van de naschoolse opvang? We schrijven de naam van het zieke kind op een bord dat voor alle partijen zichtbaar is. Afmelden is niet nodig
Ik wil verlof aanvragen, hoe doe ik dat?
U kunt verlof aanvragen middels het verlofformulier. Houdt u hierbij rekening met de richtlijnen voor verlof.
Wanneer heeft mijn kind vakantie?

Het vakantierooster vindt u op de kalender, het groene blaadje en op deze site bij praktische informatie. De vakanties worden vastgesteld in mei en goedgekeurd door de MR.

Als de vakanties nog niet vaststaan mag gesteld worden dat we in principe de adviezen van de overheid met betrekking tot de vakanties volgen.

Ik wil mijn kind aanmelden, wanneer kan dat?

U wordt door de gemeente uitgenodigd om een school te kiezen voor uw kind. Voor onze school geldt dat we geen echte open dag hebben omdat veel ouders de school al kennen via de opvang of van het dorp. Wilt u graag een gesprek, dan bent u van harte uitgenodigd voor een afspraak met de directeur, Marly Fleuren.

Inschrijving van de nieuwe leerlingen start dit schooljaar op 25 januari en sluit 6 februari. 

Ik kan niet inloggen bij ISY, bij wie kan ik terecht?

U kunt het beste aangeven dat u uw wachtwoord vergeten bent. U ontvangt dan via de mail een nieuw wachtwoord.

Dit kan ook in uw spambox terecht komen. Met dit nieuwe wachtwoord kunt u waarschijnlijk wel inloggen. Lukt het dan nog niet, stuur dan een mailtje naar de directeur.