Voor ouders

Alle informatie die je nodig hebt!

Op deze pagina en via ISY vind je alle informatie die voor jou als ouder belangrijk is. Heb je toch nog een vraag? Je bent altijd welkom om contact met ons op te nemen.

Ouderportaal: ISY Wij communiceren direct met ouders via ISY. Als je hierop inlogt, vind je eenvoudig alle info die relevant is voor jou en je zoon of dochter.
Verder lezen

Nieuwe leerling Welkom bij Onder de Linde! Ben je benieuwd naar onze school en onderwijs? Dit laten we jullie met veel trots zien.
Verder lezen

Veilig naar school Je veilig voelen is voor ons heel belangrijk. Want we geloven dat dat de beste basis is om te leren, ontwikkelen en te groeien.
Verder lezen

Gezond naar school Wist je dat leren beter gaat als je voldoende beweegt en gezond eet? Daarom krijgen onze kinderen twee keer per week gymles en dagen we ze op ons bijzondere schoolplein uit tot bewegen.
Verder lezen

Schoolplein Ons schoolplein is niet zomaar een schoolplein! Het is een natuurrijke speel-leeromgeving waar kinderen kunnen spelen met verschillend elementen. De plek waar we met alle leerkrachten, ouders en kinderen supertrots op zijn!
Verder lezen

Kindcentrum Wij delen ons gebouw met kinderopvang ’t Nest. Zij organiseren de voorschoolse opvang, de buitenschoolse opvang en de kinder- en peuterdagopvang. En hier werken we dus nauw mee samen.
Verder lezen

Privacy en AVG Wij vinden veiligheid en vertrouwen erg belangrijk. Daarom kun je er ook op vertrouwen dat Dynamiek de privacy van jou en je kind goed beschermt. Wij vragen alleen de gegevens die we écht nodig hebben en communiceren duidelijk wat we hiermee doen.
Verder lezen