Nieuwe leerling

Welkom bij Onder de Linde!

De school waar iedereen welkom is en iedereen meetelt. Ben je nieuwsgierig naar onze school? Dat kunnen we ons voorstellen! Kom ontdekken hoe wij werken, hoe de sfeer is en hoe onze school eruitziet. Je bent van harte welkom om langs te komen voor een rondleiding en een gesprek!

Kennismaken

Ouders van nieuwe kleuters

Wordt je zoon of dochter vier jaar? Dan krijg je in dat jaar een persoonlijk bericht van de Gemeente Horst aan de Maas dat je jouw kind aan kan melden voor het komende schooljaar.

Omdat veel kinderen uit Hegelsom komen en daarom al het peuterprogramma of de opvang bezoeken, hebben we geen extra aanmeldmoment om de school te komen bekijken. Bezoekt jouw kind dit niet en wil je wel graag kennis komen maken? We kunnen niet wachten om je te laten zien hoe we met veel plezier leren en werken bij Onder de Linde. Maak een afspraak door contact op te nemen met onze directeur Krista Heijnen via info@onderdelinde.nl.

Ouders die in de loop van een schooljaar willen aanmelden

Zoek je gedurende het schooljaar een school voor je kind, bijvoorbeeld door een verhuizing? Ook dan ben je welkom bij Onder de Linde! Neem contact op met onze directeur Krista Heijnen voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding door onze school. Dat kan via info@onderdelinde.nl

Aanmelden

Superleuk dat je jouw kind aan wil melden voor Onder de Linde! Dat kan via onderstaand aanmeldingsformulier. Als het lukt, ontvangen we dit formulier graag persoonlijk op school, dan kunnen we meteen een afspraak maken voor een intakegesprek.

Meer weten over ons beleid omtrent de aanmeldprocedure? Deze geldt voor alle Dynamiekscholen en is te vinden via onderstaande link.

Eerste schooldag kleuters

De dag na de vierde verjaardag is de eerste schooldag van je kind. Dit is anders voor kinderen die in het nieuwe schooljaar vóór 1 oktober vier jaar worden. Die starten namelijk direct na de zomervakantie. Drie weken voor de zomervakantie laten we bij voorkeur geen nieuwe kinderen meer toe. Zij starten dan na de zomervakantie. Dit gebeurt altijd in overleg met de ouders. Is jouw kind in de vakantie jarig? Dan start hij of zij op de maandag na deze vakantie.

Voordat kleuters starten bij Onder de Linde, mogen ze twee dagdelen komen wennen. Wanneer deze momenten zijn, is in overleg met de leerkracht en zullen gepland worden na de aanmelding. Zes weken na de start van je zoon of dochter op onze school, plannen we een gewenningsgesprek om te bespreken hoe het gaat. Deze uitnodiging volgt vanzelf van de leerkracht.